Όλα ξεκινούν με ένα εμπνευσμένο όνομα

Κατοχύρωση Ονόματος Εκτροφείου στη WCF

Ένα όνομα εκτροφείου είναι ένα τεχνητό όνομα, το οποίο εφαρμόζεται και καταχωρείται από την WCF και η οποία, κατά συνέπεια  το προστατεύει.

Για κάθε καινούριο εκτροφείο συμπληρώνετετε την φόρμα με λατινικούς χαρακτήρες, δίδοντας 3 επιθυμητά όνομα εκτροφείου με σειρά προτίμησης.

Στη φόρμα απαιτούνται να συμπληρώσετε: Όνομα, επώνυμο, e-mail, διεύθυνση και τα 3 επιθυμητά ονόματα, τα υπόλοιπα στοιχεία τα συμπληρώνει το club.

Αφού την συμπληρώσετε την στέλνετε  στο felinagreece@gmail.com

Το προσωπικό της WCF θα ελέγξει στα κεντρικά γραφεία την μοναδικότητα του ονόματος και θα απαντήσει γραπτά στο club, μέσω του οποίου κάνατε την αίτηση καταχώρησης εκτροφικού ονόματος, για την μοναδικότητα της επιλογής σας.

Σε περίπτωση που τα ονόματα είναι κατυλειμένα θα πρέπει να κάνετε εκ νέου αίτηση χωρίς επιπλέον χρέωση.

*Δεν επιτρέπεται να δίνεται ονόματα προσώπων, εκτός απο το προσωπικό σας όνομα, ονόματα διασημοτήτων, δημόσιων οργανισμών, ονόματα ταινιών ή βιβλίων (που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα) και ονόματα φυλών.

Εκτροφείς που έχουν ήδη όνομα σε άλλους οργανισμούς κι επιθυμούν να το διατηρήσουν παρακαλουνται μαζί με την αίτηση τους να προσκομίσουν το πιστοποιητικό καταχώρησης από τον άλλον οργανισμό.

Επιτρέπονται ονόματα εκτροφείου σε 2 ή περισσότερα άτομα , (κοινότητες εκτροφέων) ωστόσο ένας παραμένει σαν υπέυθυνος και αν οι υπόλοιποι αποφασίσουν να αποχωρήσουν οφείλουν να έχουν εκ νέου άλλο όνομα εκτροφείου.

Το όνομα του εκτροφείου παραμένει προστατευμένο για 20 έτη, εάν ο κάτοχος του είναι μέλος της WCF, ενεργό τότε παραμένει προστατευμένο εφόρου ζωής.

Χρέωση

90 ευρώ (εφάπαξ)

Πληροφορίες Πληρωμής

Viva Wallet

BIC/SWIFT: VPAYGRAA

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Σύλλογος Εκτροφέων Γάτας Ελλάδας Φελίνα

IBAN: GR6070100000000333771402881

Scroll to Top