έκθεση χριστούγεννα 2018

Έκθεση Χριστούγεννα 2018

H συνταγή της επιτυχίας για την πιο γιορτινή έκθεση από την Felina.
Μια επιτυχημένη συνταγή που μπορεί να λειτουργήσει σαν μαγικό φίλτρο και απευθύνεται σε όσους μπορούν να δουν μέσα στο σκοτάδι.

Τα υλικά:

  • Γάτες
  • Χριστούγεννα
  • Γλυκά
  • Φαντασία
  • Πέρλες

Η συνταγή:

Παίρνουμε 100 καθαρόαιμες γάτες διαφορετικών φυλών εξαιρετικής ομορφιάς και μορφολογίας, μαζί με 40 ενδιαφέροντες ανθρώπους που τις εκτρέφουν, τις ονειρεύονται και τις φροντίζουν.
Προσθέτουμε φρέσκες άσπρες νυφάδες του Δεκέμβρη, νότες Χριστουγέννων και διάθεση γιορτινή, ανακατεύουμε με σοκολάτες, ροφήματα ζεστά, κέικ, πίτες, ζαχαρωτά, γλυκά, καραμέλες.
Για να γίνει πιο διεθνές το πιάτο μας βάζουμε 5 διεθνής κριτές μορφολογίας.
Eπειδή απευθύνεται σε σημαντικούς ανθρώπους, το κοινό μας, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και βάζουμε μια ιδιαίτερη πινελιά,κάνουμε την εκδήλωση μας επετειακή και γιορτάζουμε 30 χρόνια από την ίδρυση της παγκόσμιας ομοσπονδίας γάτας με έναν εορταστική παρουσίαση φυλών με πολλά βραβεία.
Mε πολύ φαντασία συγκεντρώνουμε πραγματικά έξυπνα αξεσουάρ και υπηρεσίες να πλαισιώσουν την έκθεση μας,υπέροχες γάτες, έξυπνοι διαγωνισμοί και εκπλήξεις! 
Για πρώτη φορά στην χώρα μας οι παράξενες γάτες LYKOI. 

Έκθεση γάτας

8 και 9 Δεκεμβρίου 2 ημέρες για να κλείσει με τον πιο γλυκό εορταστικό και ευφάνταστο τρόπο η χρόνια, στο ΚΥΒΕ Περιστερίου, Εθνάρχου Μακαρίου 1
χάρτης 
ώρες: 10.00-20.00 
Eίσοδος ελεύθερη 
Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων: Χρύσα Mουζάκη
mail: felinagreece@gmail.com
τηλ: +30 6947867104

Έγγραφα

PDF iconwcf show rules English version

PDF iconwcf κανονισμοί έκθεσης ελληνικά

Scroll to Top